کد خبر: 48222 A

برد پیت تصمیم گرفت وقتی دوستش ژان بلک برای سه هفته مشغول فعالیت در یک فیلم سینمایی بود، خانه وی را بازسازی کند.

ایران آرت: برد پیت و ژان بلک ۳۰ سال متوالی با یکدیگر دوست بوده اند. بلک نه تنها دوست، بلکه آرایشگر برد پیت است. به همین دلیل برد پیت تصمیم گرفت با بازسازی خانه دوست قدیمی خود او را شگفت زده کند. درواقع هدف برد پیت بازسازی بخشی از گاراژ خانه وی بود. خانه وی در سانتا مونیکا، کالیفرنیا قرار دارد. به گفته برد، ژان همیشه در مورد نوسازی گاراژ خود و تبدیل آن به یک مهمانخانه چند منظوره صحبت کرده بود؛ بنابراین پیت تصمیم گرفت وقتی ژان برای سه هفته مشغول فعالیت در یک فیلم سینمایی بود خانه وی را بازسازی کند.

 برد پیت در کنار طراحان واقعا بیل و کلگ در دست گرفت و وارد عمل شد. او به همراه جاناتان و درو اسکات (معماران اصلی پروژه بازسازی) سقف و دیواره‌ها را تخریب کرد.

به گزارش انتخاب، بسیاری از خانه‌ها در سانتا مونیکا، کالیفرنیا، دارای گاراژ‌های جداگانه هستند. برخی افراد آن‌ها را به مهمانخانه تبدیل می‌کنند، برخی دیگر از آن‌ها به عنوان انبار استفاده می‌کنند. ژان نیز همین کار را انجام داده بود. برد در این خصوص گفت: "این گاراژ برای ۱۵ سال اخیر تبدیل به یک انبار کثیف شده و این موضوع من را دیوانه کرده است."

850516_227

در کل، گاراژ از نظر ساختاری در شرایط مطلوبی بود. با این حال، برای اینکه فضای ۴۰۰ فوت مربعی چند کاره شود، باید تغییرات اساسی رخ می‌داد. دو مجموعه از درب‌های دوتایی کاملاً حذف شدند و تغییراتی جدی در گچکاری و رنگ گاراژ انجام شد.

با توجه به این که برد ژان را بهتر از هر کس دیگری می‌شناسد، برای او مهم بود که در انتخاب نهایی هر چیز، حتی دستمالها، رومیزی‌ها و ظروفی که برای میز اتاق نشیمن انتخاب می‌شد، نظارت داشته باشد.

تغییرات اعمال شده از سوی برد پیت و تیم طراحان تا حدی بود که حتی برد نیز پس از بازسازی کامل فضای داخلی گاراژ را تشخیص نداد.

WhatsApp-Image-2020-04-14-at-17.42.38-5

گاراژ پر از زباله تبدیل به یک اتاق نشیمن راحت با یک آشپزخانه، اتاق نشیمن و حمام شد. آن‌ها از کفپوش چوبی با رنگ‌های ملایم استفاده کردند.

برای طراحی میز قهوه نیز سلیقه‌ای بسیار جالب به خرج دادند و از یک میز قابل انعطاف استفاده کردند که بتواند به راحتی بزرگ‌تر شود.

850518_680

طراحی پاسیو و فضای آفتابگیر نیز بسیار زیبا بود. برای گسترش فضا از داخل خانه به خارج از منزل، تیم طراحی جاناتان و درو تصمیم گرفتند که دیواره پنجره را برداشته و سطح پاسیو را کاشی کنند.

850521_419

 

معماری برد پیت
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین