کد خبر: 46738 A

فضاهای سبز این پارک آبی یک محل مناسب برای استراحت و ملاقات با دیگران است و آدم‌ها می‌توانند بر روی سطوح شیب دار دراز بکشند و آسمان را تماشا کنند.

ایران آرت: یاووژنو یکی از شهرهای جنوبی لهستان است که بر بلندی های سیلزیایی در کرانه رود پژمشا قرار دارد. مزرعه ذغال سنگ این شهر توسط میدان‌های سبز و استخرهای آبی که یک حرکت سیال از ابتدا به انتها را تشکیل می‌دهند، به یک پارک آبی عمومی برای کودکان تبدیل شده است.

تیم طراحی پارک آبی یاووژنو زمین بازی اصلی را در مرکز پارک قرار داده است و با ایجاد اختلاف سطح بین فضاها و پوشاندن مرز بین فضاها با پوشش گیاهی توانسته است حریم خصوصی را برای کاربران این پارک عمومی افزایش دهد و افرادی که از کنار پارک میگذرند به فضای استخر دید نداشته باشند.

توپوگرافی زمین برای خلق عرصه های متنوع در طراحی پارک آبی یاووژنو یک فرصت به شمار میرفت. زمین بازی این پارک در بعضی از قسمت ها با عمق کم طراحی شده است تا کودکان بتوانند بازی های گروهی با توپ انجام دهند. در اطراف زمین بازی نیز نیمکت هایی برای والدین در نظر گرفته شده است تا بتوانند از کودکان خود هنگام بازی مراقبت کنند.

2

به گزارش سایت آبگینه، المان ها و مبلمان پارک آبی یاووژنو بر اساس شکل های منحنی غیر معمول طراحی شده‌اند تا بتوانند با عملکرد پر تحرک پارک یک هارمونی قابل درک ایجاد کنند. پوشش گیاهی یک قسمت مهم از این پروژه است و نقش زیادی در تکمیل پارک داشته است. تیم طراحی پارک آبی یاووژنو درختان ضلع جنوبی سایت را نه تنها حفظ کرده است، بلکه توانسته است آن ها را با پروژه ترکیب کند. فضاهای سبز این پارک آبی یک محل مناسب برای استراحت و ملاقات با دیگران است و کاربران میتوانند بر روی سطوح شیب دار دراز بکشند و آسمان را تماشا کنند.

3

از دیگر اقدام های مهم در طراحی پارک آبی یاووژنو توجه به نورپردازی است. نورپردازی این پارک نشان دهنده جریان های زنده در پارک است و شب ها یک هویت دیگر از پارک را به نمایش می‌گذارد.

6

4

5

 

فضای سبز معماری معمار طراحی پارک آبی
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین