خلاصه بازی پرسپولیس امروز / سروش رفیعی مس رفسنجان را مات کرد
ایران آرت: پرسپولیس در یکبازی کم افت و خیز مس رفسنجان را در هفته پانزدهم لیگ برتر شکست داد تا موقتا به صدر جدول برود.
از هفته پانزدهم لیگ برتر فوتبال ایران، مس رفسنجان میزبان پرسپولیس بود. بازی که موقعیتهای حساس بسیاری کمی به ویژه در نیم دوم داشت تا با نیتجه یک بر صفر به سود قرمزهای پایتخت به پایان رسید.
در این بازی سروش رفیعی در نیمه نخست بازی گل پرسپولیس را روی پاس علی علیپور در دقیقه 24 به ثمر رساند. در ادامه بازی مسیها در محوطه جریمه پرسپولیس صاحب یک موقعیت شدند و پس از برخورد توپ با دست میلاد محمدی، اعتقاد به خطای پنالتی داشتند. موضوعی که باعث شد اتاق VAR هم داور را برای بازبینی صحنه فرا بخواند اما در نهایت موعد بنیادیفر رأی به ادامه بازی داد.
در نیمه دوم پرسپولیس توسط علیپور یکگل دیگر هم به ثمر رساند اما به دلیل آفساید سانتیمتری او، مورد قبول قرار نگرفت تا بازی در نهایت با نتیجه یک بر صفر به پایان برسد. در دقیقه 70 هم امیرحسین صدقی بازیکن مس کرمان با گرفتن کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شد.