وضعیت تعطیلی ادارات هرمزگان فردا چهارشنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۵ / تعطیلی ادارات بندرعباس فردا چهارشنبه قطعی شد؟
با توجه به تداوم گرمای شدید و افزایش دمای هوا در استان هرمزگان و پیشبینی ماندگاری هوای بسیار گرم در روزهای آینده، گمانهزنیها درباره احتمال تعطیلی یا کاهش ساعت کاری ادارات این استان در روز چهارشنبه ۳۱ تیرماه افزایش یافته است.
بر اساس تجربه روزهای اخیر و اتخاذ تصمیمات مشابه از سوی استانداری هرمزگان نظیر تعطیلی تمامی دستگاههای اجرایی، بانکها و مراکز آموزشی در روزهای سهشنبه ۲۳ و چهارشنبه ۲۴ تیرماه به دلیل افزایش دما و ضرورت مدیریت انرژی و همچنین فعالیت ۵۰ درصدی ادارات در روز شنبه ۲۷ تیرماه، برخی منابع از احتمال تکرار این رویه در روزهای پیشرو خبر میدهند.
با این حال، تا لحظه تنظیم این گزارش، هیچ اطلاعیه رسمی از سوی استانداری هرمزگان یا کارگروه مدیریت بحران استان مبنی بر تعطیلی، دورکاری یا تغییر ساعت کاری ادارات برای فردا چهارشنبه ۳۱ تیرماه منتشر نشده است.
در روزهای گذشته نیز استانهای خوزستان و سیستان و بلوچستان با توجه به گرمای شدید و طوفان گرد و غبار، اقدام به تغییر ساعت کاری یا تعطیلی ادارات خود کردهاند. انتظار میرود در صورت صدور هرگونه تصمیم جدید، استانداری هرمزگان از طریق مجاری رسمی نسبت به اعلام آن اقدام کند.