کد خبر: 76343 A

چرا ده میلیون سینما رو سینما نرو شدند؟

چرا ده میلیون سینما رو سینما نرو شدند؟

چرا ده میلیون سینما رو سینما نرو شدند؟

ایران آرت: فروش سینمای ایران در بازه زمانی اول فروردین تا ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۳ نشان می‌دهد تعداد تماشاگران با کاهش ۱۰ میلیون و ۵۹۳ هزار نفری معادل ۳۲.۵ درصد افت کرده است؛ این در حالی است که کاهش درآمد تنها ۵.۶ درصد بوده و افزایش میانگین قیمت بلیت، افت شدید مخاطب را تا حدی در گیشه جبران کرده است.

به گزارش خبرآنلاین، با پایان گرفتن چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر و برگزاری اختتامیه آن در روز چهارشنبه ۲۲ بهمن، برنامه نمایش سینماها به روال عادی بازگشته است. روال عادی اکران‌های سینمایی اما نه تنها این روزها که از ابتدای سال جاری، با کاهش میزان مخاطب نسبت به سال گذشته همراه بوده است.

ازجمله علت‌های این کاهش می‌توان به جنگ ۱۲ روزه (۲۳ خرداد تا ۳ تیر ۱۴۰۴) و قطع اینترنت به‌عنوان پیامد آن، همچنین اعتراضات پشت سر گذاشته شده در دی‌ماه و قطع اینترنت به‌علاه کلیه راه‌های ارتباطی و رسانه‌ای اشاره کرد. با این حال، نمی‌توان از تاثیر منفی کیفیت نازل خیل فیلم‌های کمدی مشابه، افزایش تورم و تاثیر آن بر قیمت بلیت سینما و کوچک و کوچک‌تر شدن سهم فرهنگ‌وهنر از سبد اقتصادی خانواده‌ها گذشت.
 

سینما برنامه سینماها
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین