کد خبر: 73391 A

محمود دولت آبادی با نویسندگی خداحافظی کرد

محمود دولت آبادی با نویسندگی خداحافظی کرد

خالق رمان کلیدر می‌گوید: واقعیت این است که دست و بالم از کار افتاده و بدنم دیگر برای کار سنگین کشش ندارد.

ایران آرت: محمود دولت‌آبادی در تازه‌ترین مصاحبه خود که در روزنامه هم‌میهن چاپ شده است می‌گوید: دیگر داستان نمی‌نویسم. «درّ یتیم» مناسب است برای پایان کار منِ نویسنده. واقعیت این است که دست و بالم از کار افتاده و بدنم دیگر برای کار سنگین کشش ندارد. 

خالق رمان کلیدر در این گفت‌وگو بیان می‌کند: یک کار دارم که بیشتر یادداشت‌هایی است که امیدوارم برای سال آتیه به نشر دهم. این اثر مربوط به ایام گذشته است و واقعیت‌های جامعه‌ی به‌اصطلاح روشنفکری ماست. ۲۰ یا ۳۰ سال است که آن‌ها را نگه داشته‌ام. این یادداشت‌ها هرکدام به مناسبت‌هایی نوشته شده که بیشتر به امور نویسندگان مربوط می‌شود

دولت‌آبادی در بخش دیگری از این گفت‌وگو که با زینب کاظم‌خوان انجام شده است می‌گوید: من هرگز درگیر معذورات نبوده‌ام. وقتی داشتم «کلنل» را می‌نوشتم، فقط می‌خواستم بنویسم. هم موقع نوشتن اذیت شدم و هم برای چاپش. وقتی می‌نویسم، خیلی درگیر معذورات نیستم.

این نویسنده می‌افزاید: بدترین کار این است که آدم خودش را سانسور کند. من با ذهنیتی سراغ یک اثر ادبی می‌روم که به من اجازه نمی‌دهد بخواهم آگاهانه در آن دخالت کنم، منِ دومی در من وجود دارد که کار خودش را انجام می‌دهد.

\\

محمود دولت آبادی
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین