وضعیت تعطیلی بوشهر فردا چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ / ادارات بوشهر فردا چهارشنبه تعطیل است؟
بر خلاف برخی شایعات، استانداری خوزستان تاکنون هیچ مصوبه رسمی برای تعطیلی روز چهارشنبه، ۷ مرداد ماه صادر نکرده است. طبق آخرین تصمیمات، فعالیت ادارات این استان در روز چهارشنبه بهصورت دورکاری خواهد بود و ساعت کاری روز سهشنبه نیز کاهش یافته است.
استان کرمانشاه: در این استان، ادارات و بانکها برای روز چهارشنبه، ۷ مرداد ماه تعطیل اعلام شدهاند. این تصمیم با هدف مدیریت مصرف انرژی و با توجه به گرمای شدید هوا اتخاذ شده است.
استان بوشهر: بر اساس مصوبه کارگروه استانی مدیریت بهینه مصرف انرژی، ادارات استان بوشهر در روزهای سهشنبه و چهارشنبه (۷ و ۸ مرداد) تعطیل خواهند بود. خدمات ضروری مانند مراکز درمانی و انتظامی از این تعطیلی مستثنی هستند.
گفتنی است پیش از این نیز در روزهای یکشنبه و دوشنبه، به دلیل گرمای شدید، فعالیت ادارات خوزستان با کاهش ساعت کاری همراه بود.