خواهر پژمان جمشیدی به ترانه علیدوستی و ملیکا پارسا دوست حمله کرد
مامک جمشیدی در پیامی تند خطاب به ترانه علیدوستی و ملیکا پارسا دوست گفت: یه سریها که میان مفتبری میکنن و چرت و پرت میگن من دیگه پژمان نیستم و سکوت نمیکنم.
مامک جمشیدی، خواهر پژمان جمشیدی که ساکن کاناداست، با انتشار یک ویدئو به صحبتهای اخیر ترانه علیدوستی و ملیکا پارسادوست واکنش نشان داد.
او در این ویدئو با دفاع از برادرش گفت: «من اصلا نمیگم برادر من امامزاده است، نه برادر من هم مثل همه آدمهای دیگهای که جوون بودن، جوونی کردن، عشق و حال کردن، همه کار کرده، همه کار هم میکنه خب، نوش جونش زحمت کشیده، شهرت داره، ثروت داره، نوش جونش، هر کاری که بخواد میکنه.»
مامک جمشیدی در ادامه تأکید کرد که این «وصلهها» به پژمان نمیچسبد و اگر کسی کمی عقل به کار بندازد، میبیند که نیازی به این کارها ندارد. او با اشاره به پشتپرده این داستانها گفت: «پشت این داستانها چیزهایی هست که ... ولی یه سریها که میان مفتبری میکنن و چرت و پرت میگن من دیگه پژمان نیستم و سکوت نمیکنم.»
این واکنش در حالی منتشر شده که ترانه علیدوستی در میزگردی با حضور ملیکا پارسادوست، شاکی پرونده پژمان جمشیدی، درباره این پرونده و موضوعات مرتبط با آزار جنسی و عدالت صحبت کرده بود. پرونده پژمان جمشیدی که در مهر ۱۴۰۴ با شکایت ملیکا پارسادوست کلید خورد، همچنان یکی از جنجالیترین پروندههای هنری کشور است.