کد خبر: 74502 A

بیتا وکیلی: سال‌هاست از محصولات رنگ وستا استفاده می‌کنم/ویدئو

بیتا وکیلی: سال‌هاست از محصولات رنگ وستا استفاده می‌کنم/ویدئو

تقریباً بالای ۵۰ درصد از میز کارم را انواع محصولات وستا پر می‌کند.

ایران آرت: بیتا وکیلی، نقاش شناخته شده، پس از دیدار از کارخانه رنگ وستا در گفتگوی ویدئویی گفت : "سال های بسیاری ست وستا را می‌شناسم و از محصولات وستا استفاده می کنم، سال ها پیش از اینکه با جناب آقای مهندس شفیعی، مدیر عامل وستا آشنا شوم."

بیتا وکیلی که حائز شش رکورد در حراجی کریستیز و ده حضور موفق در حراج تهران است افزود : " جالب اینکه روز اولی که مهندس شفیعی به من معرفی‌ شدند و با هم صحبت کردیم، همان روز از میز کارم برایشان یک عکس گرفتم و فرستادم؛ تقریباً بالای ۵۰ درصد از میز کارم را انواع محصولات وستا پر می کند."

این خانم نقاش که هنر را آکادمیک [ تا مقطع کارشناسی ارشد] فراگرفته است توضیح داد : "تکنیک کارم ترکیب مواد است و از متریال‌های مختلف استفاده می‌کنم و تقریبا ۵۰ درصد از متریال‌هایی که استفاده می‌کنم محصولات وستاست؛ 

چند تا نمونه محصولات وستا را تا به حال تجربه نکرده بودم که لطف کردند به من هدیه دادند، یکی از آنها تکسچرهای وستا به ویژه کاهگل‌ها است که در اخیرا در آثارم حضور دارد و حتمن این تکسچرهای وستا را تست خواهم کرد."

بیتا وکیلی در پایان گفت: " از رنگ روغن ، اکریلیک، جوهرها [ اکولین] و رنگ های ویترای وستا سال‌هاست که دارم استفاده می‌کنم و من خیلی از وستا راضی‌ام."

گفتنی است نخستین تور دیدار هنرمندان از کارخانه رنگ وستا در کرج، شهرک صنعتی بهارستان، برگزار شد.

کارخانه رنگ وستا

در این دیدار صمیمانه که حدود ۶ ساعت به طول انجامید ، هنرمندان علاوه بر حضور در بخش های مختلف خط تولید رنگ های وستا و بسته بندی و... دور هم نشستند، و ضمن بیان دیدگاه های شان درباره رنگ وستا، خاطرات هنری را مرور کردند.

کارخانه رنگ وستا

 این دیدار اساتید پری یوش گنجی، عباس مشهدی زاده، ابراهیم حقیقی، غلامرضا نامی ، بهمن نیکو، بیتا وکیلی، بهنام کامرانی، جواد بختیاری، عین الدین صادق زاده، علی ندائی، جمشید حقیقت‌شناس، بهزاد شیشه گران، رضوان صادق‌زاده و زرین عمومی حضور داشتند.

کارخانه رنگ وستا

بیتا وکیلی رنگ وستا
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین