EN

افشاگری حیاتی درباره خروج قاسم افشار از تلویزیون

حیاتی گفت: خروج مرحوم افشار از تلویزیون شاید به دلیل حوادث سال 88 بوده است اما من اطلاعی ندارم!

افشاگری حیاتی درباره خروج قاسم افشار از تلویزیون

ایران آرت: محمدرضا حیاتی، گوینده خبر تلویزیون درباره درگذشت مرحوم قاسم افشار به ایسنا گفت: امیدوارم خداوند ایشان را رحمت کند. وی بسیار در حرفه گویندگی تبحر داشت.

حیاتی در واکنش به مطالبی که پیرامون ارتباط خروج مرحوم افشار از صداوسیما و حوادث سال ۸۸ که در فضای مجازی منتشر شده است، عنوان کرد: حقیقتا من اطلاعی از علت تصمیم وی ندارم و در این زمینه با کسی چیزی در میان نگذاشته است.

وی در پایان گفت: وقتی در آن شرایط و فضا چنین تصمیمی گرفته شود، چنین شایعاتی پیرامون افراد ساخته می‌شود. شاید ممکن بوده اما من اطلاعی ندارم.

قاسم افشار، گوینده توانمند و با سابقه صداوسیما، ۲۶ اردیبهشت بر اثر ایست قلبی دارفانی را وداع گفت.

افشار که از سال‌های اول انقلاب، گویندگی در بخش‌های خبری رادیو و تلویزیون را بر عهده داشت و در بحبوحه سال‌های دفاع مقدس با صدایی حماسی بارها اخبار مربوط به پیروزی های رزمندگان اسلام را به اطلاع هموطنان رسانده بود، از استادان گویندگی و فن بیان بود.

افشار حدود یک دهه (۹ سال) بود که در تلویزیون حاضر نمی‌شد.

ارسال نظر