کد خبر: 65235 A

سعید روستایی، دستمزد سعید روستایی، فیلم برادران لیلا، امید اخباراتی

اتهام زعفرانیه ۹ میلیاردی به سعید روستایی و خبرهای تازه/ امید اخباراتی کیست؟ امید آرنا چیست؟

اتهام زعفرانیه ۹ میلیاردی به سعید روستایی و خبرهای تازه/ امید اخباراتی کیست؟ امید آرنا چیست؟

گفته های محمد حسین فرح بخش بازتاب وسیعی در میان رسانه های اصولگرا داشت: آن آقایی (سعید روستایی) که می‌گوید خون جگر خوردم، بگوید چرا برای ساختن یک فیلم ۶ یا به روایتی ۹ میلیارد تومان دستمزد دریافت کرده و رفته آپارتمانی در زعفرانیه خریده است!

ایران آرت: جام جم، روزنامه صدا و سیما در صفحه اول خود گفته های محمد حسین فرح بخش، تهیه کننده سینما را تیتر زده است و مصاحبه رادیویی او را بازتاب داده و نوشته است:

به نظرم باید با سازندگان فیلم (برادران لیلا) گفت‌و‌گو و مصالحه و با ممیزی، مساله را برطرف می‌کردند. البته سازندگان فیلم هم تقصیر دارند و آن آقایی (سعید روستایی) که می‌گوید خون جگر خوردم، بگوید چرا برای ساختن یک فیلم ۶ یا به روایتی ۹ میلیارد تومان دستمزد دریافت کرده و رفته آپارتمانی در زعفرانیه خریده است! البته این چیزی است که منابع نزدیک و مطلع به من گفته‌اند. سرمایه‌گذاری ۳۰تا ۴۰میلیارد تومانی آدمی ‌که متعلق به فضای خارج از سینماست، به‌جز پولشویی چه توجیهی دارد؟ با این هزینه می‌شود یک سریال عظیم تولید کرد. بنابراین من به هر دو طرف ماجرا نقد دارم؛ از یک سو بی‌لیاقتی برخی مدیران ارشاد و از آنسو به هزینه‌های آنچنانی برای تولید یک فیلم سینمایی که جو سینما را برهم می‌زند.  اگر بنا به این شیوه فیلمسازی باشد که هرکسی می‌تواند با چند ماه فیلمبرداری و هزینه‌های سرسام‌آور، این کار را انجام دهد.

فرحبخش ضمن تایید رفتاردوگانه روستایی که مجری برنامه بحث آن را پیش کشید، درباره تهیه‌کننده فیلم هم توضیح می‌دهد: این فیلم (برادران لیلا) تهیه‌کننده ندارد! آقای نوروزبیگی هم صرفا حق‌العمل گرفته و فیلم را ساخته است. پول و سرمایه فیلم متعلق به شخص دیگری است. شنیده‌ام او هم دو سه میلیارد دستمزد گرفته است. وقتی می‌گویند حق‌العمل کار یعنی این. اصل تهیه‌کنندگی این است که باید از جیب مبارکش پول خرج کند. عمده تهیه‌کننده‌های سینمای ایران یا پولشان از دولت یا نهادهاست که آن را به باد فنا می‌دهند و فکر تماشاگر را نمی‌کنند یا سرمایه‌شان را افرادی خارج از سینما تامین می‌کنند. خیلی از این سرمایه‌گذاران نمی‌دانند که همه فیلم‌ها نمی‌توانند مثل فیلم دینامیت حدود ۶۰میلیارد تومان در گیشه بفروشند.  چرا سینمای ایران همیشه بالای ۹۰درصد خسارت می‌دهد و ضرر می‌کند؟ چون خرج و دخلش با هم جفت نمی‌شود. من به کسی تهمت نمی‌زنم و اصلا به منشأ چنین پول‌هایی هم کار ندارم، بحثم این است شما نمی‌توانید پولی که برای به دست آوردنش زحمت کشیده‌اید را این‌قدر بی‌قاعده خرج کنید. چون این سرمایه برگشت نخواهد داشت. این وظیفه دستگاه‌های امنیتی و قضایی است که پی به منشأ  این پول‌ها ببرند. من همان‌طور که به ارشاد انتقاد دارم و به نبود مدیریت درست در این زمینه اشاره می‌کنم، به آن‌طرف این ماجرا هم نقد دارم و هیچ موقع یکطرفه به قاضی نمی‌روم.

همشهری چه نوشت؟ / تکذیب رقم اعلام‌شده برای تولید «برادران لیلا » توسط نوروزبیگی

بعد از بازگشت سازندگان «برادران لیلا» و توقیف این فیلم و عدم‌صدور مجوز نمایش آن از سوی سازمان سینمایی، حالا خبرهای جدیدی از دستمزدهای میلیاردی این فیلم شنیده می‌شود که جدیدترین آن دستمزد 9میلیاردی است که سرمایه‌گذار فیلم (امید اخباراتی) به سعید روستایی داده است. این خبر را محمدحسین فرحبخش، تهیه‌کننده در یک برنامه رادیویی اعلام و در گفت‌وگو با همشهری آن را تأیید می‌کند، اما جواد نوروزبیگی، تهیه‌کننده فیلم این خبر را تکذیب می‌کند. این عدد و رقم در تولید یک فیلم سینمایی با توجه به دستمزدهای دیگر بسیار بالاست و این سؤال پیش می‌آید که یک فیلم در سینمای ایران مگر چقدر فروش دارد که میلیاردها تومان هزینه تولید آن می‌شود؟ و اینکه در تولید یک فیلم سینمایی هزینه‌ها و دستمزدها بر چه اساس و معیاری است و چرا کف و سقف هزینه تولید یک فیلم مشخص نیست؟

در صحبتی که با یکی از مدیران تولید سینما داشتیم، وی در پاسخ به این سؤال که هزینه تولید فیلمی چون «برادران لیلا» چقدر است، می‌گوید: «این هزینه با توجه به فیلمی چون «برادران لیلا» 10تا 12میلیارد تومان است.» با یک حساب سرانگشتی به‌نظر می‌رسد با توجه به سرمایه‌گذاری که وجود دارد برآورد هزینه این فیلم بالای 30میلیارد تومان باشد. محمدحسین فرحبخش، تهیه‌کننده سینما در گفت‌وگو با مصطفی امامی در برنامه رادیویی استودیو هشت از دستمزد بالای سعید روستایی انتقاد کرده بود. وی در این گفت‌وگو عنوان کرده است: «اینکه فیلم قبل از حضور در جشنواره خارجی باید مجوز می‌گرفته مُرّ قانون است، اما در مورد فیلم «برادران لیلا» هم مدیران ارشاد و هم سازندگان فیلم اشتباه کردند.» وی خطاب به سعید روستایی می‌گوید: «آقایی که می‌گویی برای این فیلم خون دل خوردی برچه اساسی برای ساخت یک فیلم ۹میلیارد دستمزد گرفته‌ای؟» فرحبخش در گفت‌وگویی که با همشهری دارد، با تأکید و تأیید دوباره صحبت‌هایش می‌گوید: «من این صحبت را در یک برنامه رادیویی انجام دادم و حالا نمی‌دانم چگونه بخشی از این گفت‌وگو وارد فضای مجازی شده است، اما من این صحبت را تأیید می‌کنم. اینکه آقای نوروزبیگی این موضوع را تکذیب می‌کند، تعجب نمی‌کنم. این خبر از منابع موثق رسیده است و امید اخباراتی، سرمایه‌گذار فیلم گفته‌اند که به سعید روستایی 9میلیارد تومان دستمزد داده شده است. وقتی صاحب سرمایه این صحبت را کرده چطور می‌شود آن را تکذیب کرد.»  با این حال در گفت‌وگویی که همشهری با جواد نوروزبیگی، تهیه‌کننده «برادران لیلا» داشت، وی این خبر را تکذیب کرده است.

امید اخباراتی کیست؟/ امید آرنا چیست؟

برادران لیلا، دومین فیلم امید اخباراتی ست، فیلم نخست او « بی همه چیز » ساخته محسن قرایی، در ۳۹مین جشنواره فیلم فجر، سال ۱۳۹۹ برنده پنج سیمرغ بلورین شد و زمینه بازگشت هدیه تهرانی به سینما را فراهم آورد.

امید اخباراتی

درباره امید اخباراتی، وب سایت شخصی اش نوشته است:

متولد نوزدهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۵ ، در محله شمیرانات تهران است. او که در خانواده ای مذهبی و تاجرپیشه رشد یافته، از جمله افرادی است که با جدیت، نزدیک به سه دهه با هدف پیشرفت و تعالی چرخ اقتصادی ایران و ایرانی، در کسب و کارهای داخلی و خارجی تلاش کرده است. از جمله فعالیتهای تجاری حضور ایشان، می توان به تاسیس مجموعه های اقتصادی، تولیدی، فرهنگی، خدماتی و درمانی اشاره نمود، همچنین با توجه به نیاز جامعه در امور واردات و صادرات نیز حضوری فعال و اثربخش داشته است.

در این وب سایت « شرکت کیمیا پژوه » ، با محوریت تهیه و توزیع مواد شیمیایی، آزمایشگاهی و صنعتی، «شرکت اکشن» اولین تولید کننده سنباده در خاورمیانه و رییس هیات مدیره و تنها سهامدار «بیمارستان فوق تخصصی پاستورنو» به عنوان بخشی از فعالیت های او اشاره شده است.

اما در زمینه فرهنگی به تاسیس « بنیاد امید اخباراتی» تاکید شده که با نیل به اهداف فرهنگی و خیراندیشی، بنیانگذاری شده است. در این سایت نوشته شده بخشی از اهداف بنیاد امید اخباراتی، ارتقاء و غنا بخشیدن فرهنگ پویا و ارزشمند انسانی، همچنین ترویج و توسعه فرهنگ عمومی مطالعه و کتابخوانی، بصورت دایٔمی می باشد. وی با بنیان گذاری و تاسیس «موسسه فرهنگی امید»، ضمن در نظر داشتن خلق روزهای خوب، بعنوان حامی، مجری و سرمایه گذار طرحهای فرهنگی- هنری و سینمایی همچون “فیلم بی همه چیز” ،تولید محصولات فرهنگی نظیر، نشر کتاب، مجله، فعالیتهای عام المنفعه و مشارکت در خلق محصولات هنری نیز، پیش قدم بوده است. از جمله اهداف فرهنگی ایشان می توان به تولید انیمیشن، سرویس پخش آنلاین فیلم و ساخت “مجموعه فرهنگی امیدآرنا”، اشاره نمود.

سعید روستایی فیلم برادران لیلا امید اخباراتی محمد حسین فرح بخش امید آرنا
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین