EN

باورنکردنی: ۶ ماه حبس درباره ماجرای فیلم فسیل با بازی بهرام افشاری

در اتفاقی کم سابقه و فوق العاده مهم ۶ ماه حبس درباره ماجرای فیلم فسیل رخ داده است.

باورنکردنی: ۶ ماه حبس درباره ماجرای فیلم فسیل با بازی بهرام افشاری

ایران آرت: فیلمبردار متخلفی که با دوربین مخفی از پرده سینما «فسیل» را قاچاق کرد و به تهیه‌کنندگان خسارت زد، حالا با حکم قضایی باید شش ماه حبس بکشد، جریمه نقدی بپردازد و خسارت وارده را هم جبران کند!

به گزارش ایسنا، عامل قاچاق فیلم «فسیل» از طریق فیلم‌برداری از پرده سینما به شش ماه حبس، جزای نقدی و پرداخت خسارت محکوم شد.

خبر این حکم را دفتر روابط عمومی عامریان فیلم در اختیار رسانه ها گذاشته است و در ادامه آورده است:

«فردی که در زمان اکران فیلم سینمایی «فسیل» با فیلم‌برداری غیرمجاز از پرده سینما و انتشار نسخه قاچاق آن در فضای مجازی، خسارات قابل‌توجهی به صاحبان اثر وارد کرده بود، پس از شناسایی و دستگیری، در پی شکایت و پیگیری‌های قضایی، به شش ماه حبس، پرداخت جزای نقدی و جبران خسارات وارده به مالکان فیلم محکوم شد.»

این محکومیت در حالی صادر شده است که قاچاق آثار سینمایی و انتشار غیرقانونی نسخه‌های فیلم، همچنان یکی از چالش‌های جدی صاحبان آثار و تهیه‌کنندگان سینمای ایران به شمار می‌رود.

«فسیل» فیلم کمدی-درام ایرانی به کارگردانی کریم امینی، تهیه‌کنندگی سید ابراهیم عامریان و نویسندگی حمزه صالحی محصول سال ۱۳۹۹ است. 

فسیل با بازی بهرام افشاری، هادی کاظمی و ایمان صفا روایت سه دوست است که پیش از انقلاب ۱۳۵۷در یک گروه موسیقی مشغول به کارند. این فیلم از ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ در سینماهای ایران اکران شد و با جذب بیش از ۷ میلیون و ۴۸۷ هزار مخاطب، گفته می شود یکی از پربیننده‌ترین فیلم های سینمای است.

ارسال نظر