کد خبر: 76597 A

بازگشت تالار هنر پس از بمباران

بازگشت تالار هنر پس از بمباران

بازگشت تالار هنر پس از بمباران

ایران آرت: مدیر تالار هنر با بیان اینکه بازسازی این تالار تقریبا به پایان رسیده، ابراز امیدواری کرد این تالار نمایشی بتواند در هفته آینده میزبان یک اثر نمایشی باشد.

امیر مشهدی عباس درباره تازه‌ترین وضعیت بازسازی تالار هنر که اسفند سال گذشته در حمله اخیر آمریکا و اسراییل به یکی از مناطق مرکزی تهران دچار خسارت شده بود، به ایسنا گفت: کار بازسازی سالن تقریبا به پایان رسیده و فقط مختصری از کارهای لابی و نصب شیشه‌های دوجداره پایین مانده که امیدواریم به زودی این بخش نیز انجام بشود.

او درباره وضعیت آغاز به کار این تالار که ویژه مخاطبان کودک و نوجوان تعریف شده است، توضیح داد: تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم که اجراهایمان را از سر بگیریم و در صورتی که شرایط به روال فعلی باشد، می‌توانیم از هفته آینده میزبان نمایش‌ها باشیم اما همه اینها به شرایط کشور وابسته است و باید دید این شرایط به چه سمت و سویی می‌رود.

مشهدی عباس در پاسخ به اینکه آیا گروه‌هایی هستند که تمایلی به اجرای نمایش در شرایط فعلی داشته باشند، نیز گفت: یکی دو گروه تمایل دارند. نمایشی هم متقاضی اجراست که مضمون آن درباره میهن‌دوستی است و به شخصیت رییسعلی دلواری اشاره دارد. این نمایش پیش از این هم اجرا شده و کار آماده‌ای است اما همان گونه که توضیح دادم، اجرای هر نمایشی وابسته به وضعیت کلی کشور است.

تالار هنر در محدوده میدان هفت‌تیر تهران یکی از معدود سالن‌های تخصصی تئاتر کودک و نوجوان است.

تالار هنر جنگ ۴۰ روزه جنگ چهل روزه
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین