EN

حراجی کریستیز دبی تعطیل شد

حراجی کریستیز تصمیم گرفته است در طول سال تنها یک حراج از آثار خاورمیانه برگزار کند و بر همین اساس حراج آثار خاورمیانه در دبی را لغو کرد.

حراجی کریستیز دبی تعطیل شد

ایران آرت: فروش آثار خاورمیانه توسط کارولین لوکا مدیر جدید کریستیز کنسل شد. کارولین لوکا مدیر جدید کریستیز در خاورمیانه، کمبود آثار با کیفیت و در دسترس را دلیل لغو این حراج دانست.

لوکا از تصمیم کریستیز به برگزاری تنها یک حراج از آثار خاورمیانه در سال خبر داد و رسیدگی به نیاز مجموعه‌داران منطقه را از دغدغه‌های کریستیز بیان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت، عدم تمایل مجموعه‌داران به فروش دوباره آثار مدرنی که در گذشته خریداری کردند نیازِ ورود به بازار معاصر را بیش از پیش نمایان می‌کند. با این حال برخی از فروشندگان مشکل را نه کمبود آثار در بازار بلکه، شفاف نبودن آن می‌دانند؛ و از نظر آنان بازار هنر خاورمیانه به شفافیت و امنیت در برابر آثار جعلی بیش از گذشته نیاز دارد.

در پایان مدیر این حراج، به تغییر رویکرد حضور کریستیز در منطقه اشاره کرد که در قالب برنامه‌های آموزشی و حراج‌های خیریه خواهد بود.

 

ارسال نظر