کد خبر: 74505 A

جعفر مهیاری برنده ۳ جایزه جشنواره تئاتر سله ایتالیا

جعفر مهیاری برنده ۳ جایزه جشنواره تئاتر سله ایتالیا

پرفورمنس نمایش «دلاو» the love به نویسندگی و کارگردانی جعفر مهیاری؛ ۳ جایزه اصلی بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی sele teatero fest ایتالیا را دریافت کرد.

ایران آرت: به گزارش روابط عمومی گروه تئاتر زندگی، بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی که بخشی از چهل و یکمین جشنواره سله دورو در جنوب ایتالیا است، هر ساله در ماه سپتامبر برگزار می‌شود و در این دوره نمایش «دلاو» اثر جعفر مهیاری به عنوان نماینده ایران در این رویداد بین‌المللی حضور داشت. 

این پرفورمنس- نمایش پس از اجرا در این جشنواره به انتخاب هیات داوران بین المللی این رویداد نمایشی، موفق به دریافت تندیس بهترین نمایش، بهترین کارگردانی و بهترین طراحی صحنه از بیست و هفتمین دوره این جشنواره شد.

بر اساس اعلام هیات داوران این جشنواره متشکل از جوکه البرس از هلند، کوینتو رومانیولی از ایتالیا، یوناس بوزیلیاوسکاس از لیتوانی و سیلویا بارتاکووا کومارومیوا از اسلواکی؛ جایزه بهترین کارگردانی و طراحی صحنه به جعفر مهیاری کارگردان و طراح صحنه این نمایش اهدا شد و جایزه بهترین نمایش به کمپانی تئاتر و فیلم زندگی از ایران تعلق گرفت.

نمایش «دِلاو» روایتگر داستان مردی است که زندگی روزمره‌اش او را به هیچ مبتلا کرده و تابوهای روزگار برای او تبدیل به آوردگاهی از محدودیت‌های پنهان شده‌اند، ناگهان پدیده عشق او را از مسیر تکراری‌اش جدا می‌کند و به سوی تحولی عظیم نزدیک می‌سازد. این اثر، پرفورمنسی مبتنی بر بدن و حرکات نمایشی است، که همراه با موسیقی زنده، روایت می‌شود.

جعفر مهیاری

سایر عوامل این نمایش عبارتند از؛ دستیار، برنامه‌ریز و امور بین‌الملل: حمیده برمخشاد، نوازنده سنتور: جعفر مهیاری، نوازنده دف: آرمین رستگاری، طراح پوستر: مهدی رایگانی و مشاور کارگردان و رسانه: محمود نورایی، که با حمایت و نظارت مؤسسه فرهنگی‌هنری برمخ (مهشید برمخشاد) در بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی ایتالیا روی صحنه رفت.

نمایش «دلاو» پیش از این در سال ۲۰۱۷ در تئاتر نیونرپلاتس شهر وورزبورگ آلمان، در سال ۲۰۱۹ در تئاتر لی کاربون شهر لیون و در خرداد ۱۴۰۱ در عمارت نوفل‌لوشاتو روی صحنه رفته است.

جعفر مهیاری
ارسال نظر

آخرین اخبار

پربیننده ترین